<< Vissza

Közgyűlés
2008.11.12. 19:57, írta: Ludányi András, rovat: EGYESÜLETÜNK ÉLETE
Egyesületünk tisztújító Közgyűlést tartott a hétvégén. Korábban lemondott az elnökünk Szabó István, a titkárunk Asztalos Jánosné, majd az egyik alelnök Balogh Mihály is jelezte, hogy szeretné átadni a tisztségét másnak. Szabó István és Asztalos Jánosné az egyesületből is kiléptek, Balogh Mihály marad az egyesület tagja, segíti az új vezetőség munkáját.
Az egyesület jövőjének megvitatására az új vezetőségi tagok megválasztására Balogh Mihály Alelnök összehívta a Közgyűlés. A Közgyűlésen a tagság úgy vélte, hogy az Egyesület jó úton halad és kinyilvánította azon szándékát, hogy folytatni kell a megkezdett munkát. Dinnyés Zoltán személyében meg lett választva az új Elnök. A megüresedett Alelnöki posztra Szentgyörgyi Mária Judit, titkárnak Ludányi Andrásné került megválasztásra. A titkos szavazás során valamennyien megkapták a tagság 100%-os támogatását.
A Közgyűlés szünetében tartott Vezetőségi ülésen az új vezetőség úgy vélte, hogy az eddig sikeres rendezvényeket jövőre is meg kell szervezni. Terveink szerint rövidesen folytatjuk az egyesület kiemelten nagy rendezvényének, az „Ide nekem az oroszlánt is!!!” című tehetségkutató fesztiválnak a szervezését. Az Elnök kettő héten belül összehívja a Vezetőségi ülést, melyen összeállítják az egyesület 2009-évi munkatervét, melyet szeretnénk még ebben az évben megtárgyalni a Közgyűléssel.