<< Vissza

Közgyűlés
2010.01.30. 14:58, írta: Ludányi András, rovat: EGYESÜLETÜNK ÉLETE
Egyesületünk megtartotta ez évi első közgyűlését. Az Elnök köszöntése után a szokásos beszámolók következte. Először az Elnöki beszámolót hallhattuk a Vezetőség előző Közgyűlés óta végzett munkájáról. Ezt követően Ludányi András gazdasági vezető beszámolóját hallhattuk az egyesület pénzügyi helyzetéről és a pályázatokról. A pénzügyi beszámolót Szentgyörgyi Mária Judit CEF küldött beszámolója követte a CEF-ben végzet munkájáról.
A beszámolót követően az egyesület 2010-évi programjának az összeállítása következett. A Vezetőség programjavaslatához több újabb javaslat is érkezett. Székely Gábor újabb kiállítások rendezésével állt elő. Képli Barbara énekes versenyt szeretne rendezni. Székely Gábor kiállításait a Közgyűlés megszavazta, Képli Barbarától pedig azt kérte, hogy részletesen dolgozza ki az elképzelését. Szengyörgyi Mária Judit javasolta, hogy szervezzünk közös kirándulásokat. A jelenlevőknek tetszett a javaslat, felkérték Szentgyörgyi Mária Juditot, hogy szervezzen meg egy hajókirándulást. Ludányi András a jelenlevők nagy örömére javasolta, hogy a következő Közgyűlést a tassi halászcsárdában tartsuk.
A programalkotást követően a Közgyűlés megszavazta a Virágh Gedeon Emlékbizottsággal kötött együttműködési megállapodás. A megállapodás a dokumentumtárban elolvasható.