2009.02.01. 15:09, írta: Ludányi András, rovat: EGYESÜLETÜNK ÉLETE
A megújult vezetőség megtartotta első közgyűlését. Rekord mennyiségű napirend megtárgyalása gyorsan és vidám hangulatban zajlott. Először Dinnyés Zoltán és Ludányi András beszámolóját hallgattuk meg. Ezt követően megvitattuk a Főügyészségi célvizsgálat eredményét, majd a megüresedett helyekre új tisztségviselőket választottunk. A Közgyűlés megerősítette alelnöki tisztségében Szengyörgyi Mária Juditot, titkári tisztségében Ludányi Andrásnét. Ellenőrző bizottságba Székely Gábort és Vajda Tibornét választottuk. Fegyelmi bizottság új tagja Szentgyörgyi László és Képli Barbara lett.
2009.01.29. 20:30, írta: Ludányi András, rovat: "IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT IS!!!"2
Nagy örömünkre szolgál, hogy a meghosszabbított határidőben is sokan jelentkeznek a kulturális fesztiválra. Ezért köszönet illeti valamennyi szervezőnket, segítőnket. Nekik köszönhető, hogy sok emberhez eljutott a vetélkedő híre.
2009.01.23. 20:44, írta: Ludányi András, rovat: "IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT IS!!!"2
Egyesületünk vezetése úgy határozott, hogy meghosszabbítja a nevezési határidőt az "Ide nekem az oroszlánt is!!!" című kulturális fesztiválra.
2009.01.23. 20:37, írta: Ludányi András, rovat: EGYESÜLETÜNK ÉLETE
Az egyesület Vezetősége összehívta a soronkövetkező Közgyűlést.
2009.01.18. 14:41, írta: Ludányi András, rovat: "SZÖLŐFÖLDEMEN"
A ”Szülőföldemen” című sorozatunk rendhagyó estjén vettünk részt péntek este. Most e sorozat házigazdája, Balogh Mihály „átült” a vendég székbe. Vele beszélgetett a Bakér Mente főszerkesztője, Sitkei Béla. A téma Balogh Mihály az OPKM „Mesterek és tanítványok” sorozat részeként nemrégiben megjelent - „Tiszteletpéldány” Baráth Ferenc és Molnár Ferenc találkozása a Budapesti Református Főgimnáziumban című - könyve.
Zsúfolásig megtelt könyvtárban közel százan voltunk kíváncsiak az íróra és könyvére. Egyes vélemények szerint többen voltunk, mint mikor Tamási Atya volt a vendégünk, de Balogh Mihály Tanár Úr szerint – és ezt ezúton is üzeni Tamási Atyának – pont annyian jöttek el ezen az estén is.
2009.01.15. 21:30, írta: Ludányi András, rovat: "IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT IS!!!"2
A mai napon nagyon sok jelentkezés érkezett a vetélkedőre. Legtöbben a Magyar László gimnáziumból jelentkeztek. A hangszeres szólista és az egyéb kategória kivételével, minden kategóriában képviseltetik magukat.
2009.01.13. 21:21, írta: Ludányi András, rovat: "IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT IS!!!"2
Néhány nappal a nevezések lejárta előtt már sokan jelentkeztek a műveltségi vetélkedőre. Nagy örömünkre szolgál, hogy várhatóan több kategóriában lesz induló, mint kettő évvel ezelőtt. Bár még a nevezések nem érkeztek meg, de több zenei együttes (többségében rock zenekar) is jelezte, hogy indulnak a megmérettetésen.
2009.01.09. 22:31, írta: Ludányi András, rovat: CSENDES ... ESTÉK
Szombaton nagyon élménydús előadást hallhattunk Dr. Szilágyi Lászlótól, egyesületünk alelnökétől.
2008.12.29. 20:35, írta: Ludányi András, rovat: EGYÉB
December 21. a téli napforduló időszakában, amikor a Fény legyőzi a sötétséget, és újjászületve átveszi az új élet kezdetét, mi is megtartottuk a Fény Ünnepét. Ez alkalomból csatlakoztunk a Magyarországi fénylánchoz is.
2008.12.29. 17:09, írta: Ludányi András, rovat: SAJTÓ HÍREK
Egyesületünk az elmúlt hetekben sokat szerepelt a sajtóban. A Petőfi Népe is és a Bakér Mente is beszámolt egyesületünk életéről. Mindkét újság megírta a vezetőségváltás történéseit és rendszeresen megjelentetik a rendezvényeinket is.
2008.12.20. 19:47, írta: Ludányi András, rovat: "SZÖLŐFÖLDEMEN"
Csütörtöki rendezvényünkre - melyet mintegy 50-60 érdeklődő előtt tartottuk – bátran mondhatjuk, hogy a doktorok találkozója volt.
Balogh Mihály vendége volt Dr. Boczek Tibor igazgató főorvos és Dr. Nagy Bálint biológus. A nézők soraiban is voltak doktorok. Dr Halasy Kálmán és Dr. Jakab László is megtisztelt bennünket jelenlétével.
2008.11.21. 22:24, írta: Ludányi András, rovat: "SZÖLŐFÖLDEMEN"
Csütörtöki rendezvényünkkel sikerült nézőcsúcsot dönteni. A „Szülőföldemen” rendezvényünkön ennyien még soha nem voltak. Köszönhető ez Tamási Atya népszerűségének. Mintegy 80-90-en voltak kíváncsiak Tamási József plébánosra, akivel gyökereiről, életéről, hivatásáról és utazásairól beszélgetett Balogh Mihály.
2008.11.20. 23:01, írta: Ludányi András, rovat: SAJTÓ HÍREK
Petőfi Népe szerdai számában olvashatunk az egyesületünknél bekövetkezett tisztújításról, rendezvényeinkről.

2008.11.12. 19:57, írta: Ludányi András, rovat: EGYESÜLETÜNK ÉLETE
Egyesületünk tisztújító Közgyűlést tartott a hétvégén. Korábban lemondott az elnökünk Szabó István, a titkárunk Asztalos Jánosné, majd az egyik alelnök Balogh Mihály is jelezte, hogy szeretné átadni a tisztségét másnak. Szabó István és Asztalos Jánosné az egyesületből is kiléptek, Balogh Mihály marad az egyesület tagja, segíti az új vezetőség munkáját.
2008.11.06. 20:46, írta: Ludányi András, rovat: "IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT IS!!!"2
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy az "Ide nekem az oroszlánt is!!!" című műveltségi vetélkedőt rendezvények torlódása és vezetőség váltás miatt egy későbbi időpontban fogjuk megrendezni.