<< Vissza

Oroszlán hírek
2007.03.04. 12:00, írta: S. Szabó István, rovat:
Tegnap este a kunszentmiklós Varga Domokos ÁMK színháztermében telt ház elõtt
zajlott, az "Ide nekem az oroszlánt is!" címû kistérségi vetélkedõ elsõ elõdöntõje. 17 énekes kápráztatta el tudásával a nézõket és a neves személyiségekbõl álló zsûrit. A mintegy négy órás program végén a szakmai zsûri a következõ versenyzõket juttatta az április 14-i döntõbe.
Szappanos Bálint, Kunszentmiklós, Devecsai György, Kunpeszér, Dér Gabriella, Apostag, Solymosi Jánosné, Kunpeszér, Képli Barbara, Kunszentmiklós, Zátrok Vivien, Kunszentmiklós.
A nézõközönség szavazatai alapján, Dobrai Csilla jutott még a döntõbe.
Az est fénypontja volt, amikor a szakmai zsûri lépett színpadra, és mintegy negyven perces mûsorral kápráztatták el a jelenlévõket.
Dömsödi Farkas Bálint elõadómûvész, dalénekes, Dobos Katalin színmûvésznõ, a Szegedi Nemzeti Szinház tagja, és Németh József operaénekes, Liszt díjas, kétszeres Bartók díjas érdemes mûvész, a Magyar Állami Operaház magánénekese gyönyörû mûsorral tette emlékezetessé a tegnap estét. Ezúton is köszönjük nekik, hogy jelenlétükkel és õszinte szakmai véleményükkel emelték rendezvényünk szinvonalát.
Természetesen az oroszlán folytatódik. Március 10-én, 16 órától ismét elõdöntõt tartunk. A kunszentmiklósi Varga Domokos ÁMK színháztermében a táncosok mutatják be tudásukat. Minden érdeklõdõt szeretettel vár a Puszta Hangja Egyesület.