<< Vissza

Gyermeknap a strandon
2009.06.27. 16:14, írta: Ludányi András, rovat: GYERMEKNAP
Június 7-én az uszoda területén rendeztük a gyermeknapi programunkat.
Délelőtt 10 órától a Kiskunság Néptáncegyüttes vizsgaelőadását láthattuk, Ivanics László tánctanár vezetésével. Ezt követően különféle játékokon és sportversenyeken vehettek részt a gyerekek, ahol ügyességüktől függően Fabatkát kaptak. A Fabatkákért az egyesület sátrában különféle játékokat „vásárolhattak”. A helyi Képviselő Testület Ügyrendi és Jogi Bizottságának köszönhetően volt játék bőven. A Szentmiklósi Fogadó jóvoltából fagyi is jutott minden gyereknek, melyet szintén Fabatkáért kaptak a gyerekek. A sportcsarnokban került felállításra a KRESZ-park ahol a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság dolgozói játékos formában tanították a gyerekekkel a közlekedés szabályait. Nagy örömünkre szolgált, hogy sok gyerek vett részt a rendezvényen. Sajnos az örömbe üröm is vegyült. Kora délután eleredt az eső és nem tudtuk folytatni a játékokat.
Az eső miatt a délutáni kulturális programunkat a sportcsarnokban kellett folytatni. Az átszerelés miatt késve tudtuk elkezdeni. Köszönhetően a rossz időjárásnak ekkorra már ugyancsak megfogyatkozott a délelőtt jelenlevők szépszámú hada. A jelenlevőket azonban kárpótolták a fellépők gyönyörű produkciói. Fellépett a dunaföldvári Zsigec Társulat Kamara tánccsoportja, a tassi Tűzoltó Egyesület Színjátszó csoportja, a Hetényvezér és a Kunszentmiklósi Barantások. Az est fénypontja Budai Ilona volt, akitől gyönyörű meséket és népdalokat hallhatott a kitartó közönség.
Egyesületünk vezetősége köszönetet mond valamennyi támogatónak és a szervezésben, játékok, sportvetélkedők lebonyolításában, a KRESZ-park szállításában és üzemeltetésében résztvevő egyesületi tagnak és egyesületen kívüli segítőknek.