<< Vissza

Megtartottuk ez évi, első Közgyűlésünket
2009.02.01. 15:09, írta: Ludányi András, rovat: EGYESÜLETÜNK ÉLETE
A megújult vezetőség megtartotta első közgyűlését. Rekord mennyiségű napirend megtárgyalása gyorsan és vidám hangulatban zajlott. Először Dinnyés Zoltán és Ludányi András beszámolóját hallgattuk meg. Ezt követően megvitattuk a Főügyészségi célvizsgálat eredményét, majd a megüresedett helyekre új tisztségviselőket választottunk. A Közgyűlés megerősítette alelnöki tisztségében Szengyörgyi Mária Juditot, titkári tisztségében Ludányi Andrásnét. Ellenőrző bizottságba Székely Gábort és Vajda Tibornét választottuk. Fegyelmi bizottság új tagja Szentgyörgyi László és Képli Barbara lett.
A Főügyészség kérésének megfelelően nagyon sok pontban módosításra került az egyesület Alapszabálya, melyet a Közgyűlés megtárgyalt és elfogadott.
A Közgyűlés elé beterjesztett 2009-évi rendezvénytervezetet több újabb rendezvénnyel egészítette ki a Közgyűlés. Dinnyésné Mészáros Irén javaslatára az idén is megrendezzük a Fény Ünnepét. Székely Gábor javaslatára az év folyamán négy kiállítást rendezünk a Diószegi emlékházban. Terveink szerint ÁMK-ban is lesz egy kiállításunk festményekből. A Szentmiklósi Napok keretében fotókiállítást rendezünk amatőr fotósok részvételével, szintén az ÁMK-ban.
A jelenlevők egyhangú szavazata alapján egyesületünk is csatlakozik a kistérségben létrejövő Civil Egyeztető Fórumhoz. Küldöttnek Szentgyörgyi Mária Juditot választottuk.
Végül megbeszéltük a következő hónap feladatait, valamint az Egyesület egyéb ügyeit. A jelenlevők nagy örömmel vették ki részüket a feladatokból.
Az ülés után még sokáig, jó hangulatban beszélgettünk és finom süteményeket és italokat fogyasztottunk.