<< Vissza

Gyermeknap
2008.06.04. 22:07, írta: Ludányi András, rovat: GYERMEKNAP
Nagy érdeklődés kisérte a Miklóssy János sportközponttal közösen szervezett Gyermeknapi sport és kulturális rendezvényünket.
Június elsején immár második alkalommal szerveztük meg a Gyermeknapot. 11 órától a Kiskunsági Néptáncegyüttes szórakoztatta a közönséget. Ezt követően a színpadon Karaokeezhattak, a sportcsarnokban felállított kreszparkban egész nap autókázhattak a gyerekek. Szintén a sportcsarnokban nagy érdeklődés mellett zajlott az asztalitenisz bajnokság. A műfüves pályán kispályás focibajnokságot szerveztünk. Ezenkívül még volt számtalan sport és ügyességi vetélkedő, valamint kézműves programok. Volt, amelyikbe még a szülők is bekapcsolódtak. Minden versenyszám után nagy volt az érdeklődés. Szervezőink alig győzték a rohamot. Szerencsére nagyon sok „munkát” adtak a gyerekek. A versenyeken, vetélkedőkön, fabatkát kaptak jutalmul, melyet a bazárban – támogatóink jóvoltából - értékes ajándékokra cserélhettek, de vásárolhattak érte fagyit vagy vattacukrot. Nagy érdeklődés kísérte tűzoltóink bemutatóját. Láthattuk az új tűzoltóautót is. A gyereknek nagyon tetszett a frissítő locsolás.
Köszönetet mondunk a rendőrségnek a kreszparkért, köszönetet mondunk a tűzoltóknak a bemutatóért. Köszönjük munkájukat a sportcsarnok dolgozóinak, egyesületi tagjainknak és egyesületen kívüli segítőinknek.
Végül, de nem utolsósorban köszönjük támogatóinknak a segítséget! Nélkülük ez a rendezvény nem jöhetett volna létre.