<< Vissza

Szülőföldemen
2007.12.14. 08:40, írta: S. Szabó István, rovat: "SZÖLŐFÖLDEMEN"
Tegnap este megtartottuk idei utolsó rendezvényünket.
A kunszentmiklósi Varga Domokos ÁMK könyvtártermében szép számú érdeklődő előtt tartottuk meg idei utolsó rendezvényünket. Szülőföldemen című sorozatunk ez évi záróakordjaként, a program házigazdája, Balogh Mihály volt S. Szabó István vendége. Balogh Mihály az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum nyugalmazott főigazgatója, tanár, könyvtáros, író, publicista, a Petőfi Társaság tagja, Petőfi kutató, számos egyesület és alapítvány tagja, egyesületünk alelnöke, és nem utolsó sorban labdarúgó! A mintegy két órás kérdezz-felelek során a Tanár úr elmesélte életének fontosabb állomásait, beszélt munkájáról, hobbijáról, családjáról. Szívesen válaszolt az érdeklődők által feltett kérdésekre is. A program végén egy pohár bor és sütemény mellett még hosszan beszélgettünk.

Legközelebbi összejövetelünk 2008. január 17-én lesz. Szülőföldemen című sorozatunk vendégei a Kurdi fiúk lesznek, akikkel Balogh Mihály beszélget majd.

Két nappal később, 19-én, Csendes téli esték című rendezvényünkön házigazdánk, Lukácsi Péter lesz, aki kínai útjáról tart majd vetitettképes előadást.

A belépés továbbra is ingyenes.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.